U stapt ’s ochtends of ‘s avonds in de douche en voor u het weet ziet u de kalksporen alweer tevoorschijn komen op de douchedeur. Om het nog maar niet over de droogsporen na uw douchebeurt te hebben. Zo gaat het dag in, dag uit en u kunt de badkamer blijven schoonmaken. Het komt u vast en zeker bekend voor, nietwaar? Gelukkig is de oplossing hiervoor erg eenvoudig en bovendien voordelig en tijdloos: vervang uw douchedeur voor een Timeless douchedeur op maat.

Ga voor een transparante oplossing in uw douche

Met Timeless glas in uw douche voorkomt u een situatie als hierboven. Douchedeuren van Timeless glas zijn namelijk voorzien van een geheel onzichtbare coating waardoor, in vergelijking met normaal glas, kalk en vuil minder goed hechten en uw douchedeur transparant blijft. Ook na tal van douchebeurten verwijdert u moeiteloos de kalkaanslag en vlekken die ontstaan. Zo heeft uw douche altijd een neutraal aanzicht en wordt het glas niet dof.

Uw badkamerrenovatie kost geen moeite met Timeless glas

Is uw verouderde badkamer toe aan vernieuwing met een simpele aanpassing? Wilt u gewoon uw huidige douchedeur- of wand vervangen? Of heeft u een woning gekocht en gaat u de badkamer verbouwen? Dan is de kans aanwezig dat u het internet heeft rondgestruind, genoeg Pinterest afbeeldingen heeft gezien en uw droombadkamer inmiddels voor ogen heeft. Als handige doe-het-zelver kunt u zelf deze badkamerrenovatie uitvoeren. Helemaal wanneer u kiest voor Timeless glas, want dit is eenvoudig middels een stappenplan te monteren. Er wordt 10 jaar fabrieksgarantie gegeven op de coating van het Timeless glas.