Lust voor het oog én uw keuken: de keuken achterwand

In veel keukens vindt u achter het fornuis een doodnormale, niet aantrekkelijke tegelwand. Dit zorgt ervoor dat u vetspetters eenvoudig kunt verwijderen. Maar of het een lust voor het oog is, is een tweede. Wilt u uw keuken toch beschermen tegen deze lelijke vetspetters? En wilt u eveneens een keuken met een mooie look en feel? Dan kunt u ervoor kiezen om in uw nieuwe of bestaande keuken een glazen achterwand te laten plaatsen die helemaal voldoet aan uw wensen.

Profiteer van diverse voordelen

Een glazen keuken achterwand is niet alleen een lust voor het oog en voor uw keuken. Nee, u profiteert zelfs van meerdere voordelen. In kleine keukens geeft het een extra dimensie waardoor het lijkt alsof uw keuken groter is. Daarnaast kan een keuken achterwand van glas eenvoudig over wandtegels heen worden geplaatst. Een grote verbouwing van uw keuken is verleden tijd, maar u geeft de keuken tóch een compleet nieuwe look. Bovendien kan het glas tegen een stootje en verliest het niet aan kwaliteit. Maar misschien wel het belangrijkste voordeel: een glazen keuken achterwand vergt weinig onderhoud. Dat is ideaal als uzelf niet zo’n schoonmaker bent!

Roze? Grijs? Zwart? Groen? Iedere kleur is mogelijk!

Bij De Voordelige Groep kunt u zelf precies aangeven welke kleur uw achterwand moet zijn. Kiest u voor een kleur die past bij uw interieur? Of gaat u voor een felle kleur? U heeft de keuze uit alle RAL-kleuren. Oftewel, u kunt kiezen uit meer dan 200 kleuren. Voor het realiseren van een strakke en moderne uitstraling in uw keuken, kunt u de glazen achterwand combineren met andere materialen, zoals RVS.