Door de jaren heen veranderen de interieurtrends en komen trends van het verleden terug. Zo ook in de badkamer. Denk aan functionele en slimme oplossingen, maar ook aan het design van uw badkamer draagt hieraan bij. Momenteel is een industriële look in huishoudens een opkomende trend: moderne vormen worden gecombineerd met onbewerkte materialen en een strakke RVS look afwerking.

Welke sfeer wilt u creëren in uw badkamer?

Waar denkt u aan bij een industrieel interieur? Bakstenen muren? Gelukkig kunt u bij deze trend aan veel meer mogelijkheden denken. U kunt meerdere sferen creëren in de badkamer. Zo kunt u werken met gepolijst beton om een koele en moderne sfeer te creëren. Als u liever een warmere industriële look wilt realiseren, werkt u met houten onbewerkte materialen. Door het juiste gebruik van hout, RVS, staal en beton kunt u zowel een warme als koele badkamersfeer creëren.

Kies het juiste sanitair voor een industriële look

Uw industriële badkamer is pas af met bijpassend sanitair. Hier heeft u ook talloze mogelijkheden. Kies voor een industriële douchekop en een prachtige glazen douchedeur met zwarte onderdelen. Of kies voor een wasbak met robuuste vormen en een grote spiegel. Is uw badkamer groot genoeg voor een badkuip? Dan zal een badkuip met ronde vormen prachtig staan in uw strakke badkamer.

Combineer andere badkamertrends met uw industriële badkamer

Naast de industriële badkamer trend zijn er meerdere badkamertrends die u niet mag missen. Er kunnen namelijk ook meerdere looks worden gecombineerd. Er wordt veel gebruik gemaakt van een minimalistische vormgeving waarbij een badkamer een moderne en strakke look krijgt. Een andere badkamertrend is het gebruik van tegels op zowel de muur als op de vloer: kleine tegels, tegels met een patroon, witte tegels et cetera. Deze badkamertrends kunt u uitstekend combineren met uw industriële badkamer.