Houdt u van een industriële look in uw interieur? Bent u op zoek naar een imposante room devider? Of zoekt u gewoon een badkamer- of slaapkamerdeur? Overweeg dan eens om taatsdeuren te plaatsen. Het geeft een moderne en exclusieve look aan uw interieur, waardoor het een echte eyecatcher in uw woning is. U ervaart een gevoel van ruimtelijkheid en vrijheid. In deze blog vertellen wij u graag meer over de verschillende mogelijkheden en in welke ruimte van uw woning een taatsdeur perfect past.

Taatsdeur van glas past in ieder interieur

Niet voor niets winnen taatsdeuren van glas enorm aan populariteit. De deuren hebben het te danken aan het prachtige design en de veelzijdigheid. Een taatsdeur past namelijk in ieder interieur. Of u nu een deur tussen uw woonkamer en keuken wilt plaatsen of het als toegang tot uw slaapkamer of badkamer wilt gebruiken. In iedere ruimte komt de deur tot zijn recht. Had u ooit gedacht dat een deur een schitterende toevoeging in uw interieur zou worden?

Het draaipunt ligt boven en onder de deur

Taatsdeuren werken met behulp van taatsscharnieren. Deze monteert u op de vloer en in het plafond, waardoor het draaipunt boven en onder de deur ligt. Hierdoor krijgt de deur een kortere draaicirkel en maakt een omwenteling die u niet verwacht. Dit in tegenstelling tot normale deuren waar scharnieren aan de zijkant van de deur in de draagmuur worden gemonteerd.

Waar laat u een taatsdeur plaatsen?

De taatsdeur in combinatie met glas opent licht en gemakkelijk naar zowel binnen als naar buiten. Weet u al in welke ruimte u de deurentrend van het moment wilt laten plaatsen? In de gang, woonkamer, slaapkamer of toch in de badkamer? In de webshop van De Voordelige Groep bestelt u de benodigde producten, zoals taatsscharnieren, het glas en de handgreep.