Is uw huidige badkamer toe aan een flinke opknapbeurt? Of gaat u verhuizen en gaat u de badkamer verbouwen? Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom u op zoek bent naar een nieuwe badkamer. Door de jaren heen veranderen de interieurtrends en ook de badkamer draagt hieraan bij. Maar wat zijn de trends van het moment? In deze blog vertellen wij u meer over de trends van een douchedeur op maat.

Zwarte douchedeur voor een moderne look

De zwart-witte woontrend ziet u tegenwoordig overal voorbijkomen. Ook in badkamers wint het alsmaar aan populariteit. Zwart sanitair creëert een moderne look. Er kan eindeloos gecombineerd worden. Zo kunt u werken met robuust hout of andere natuurlijke materialen voor een warmere sfeer, maar u kunt ook kiezen voor gepolijst beton voor een koele sfeer. Door deze veelzijdigheid komt een glazen douchedeur op maat met zwarte scharnieren en een handgreep in iedere badkamer goed tot zijn recht.

Timeless glass voor een onderhoudsvrije douchedeur

Een andere badkamertrend is een onderhoudsvrije douchedeur. U wilt niet dagelijks uw badkamer blijven schoonmaken, omdat er droog- en kalksporen ontstaan na een douchebeurt. Daarom biedt en douchedeur met een Timeless coating de oplossing voor u. Deze heldere glazen douchedeur op maat is voorzien van een onzichtbare anti-kalk coating waardoor kalk en vuil minder goed hechten. Zo verwijdert u ook na tal van douchebeurten moeiteloos vlekken en kalkaanslag.

Creëer ruimte met een douchedeur en -wand

Net als in de rest van uw woning spelen lichtinval en een ruimtelijk effect een belangrijke rol in uw badkamer. Een transparante glazen douchedeur krijgt tegenwoordig vaker de voorkeur dan een douchedeur met motieven. Door een glazen douchedeur op maat te combineren met een glazen douchewand wordt de badkamer optisch vergroot. Dit laat de douche mooi uitkomen.

Voldoende inspiratie?

Heeft u voldoende inspiratie voor uw nieuwe badkamer? Naar welke trend gaat uw voorkeur uit? Van Timeless glass tot scharnieren en voor een zwarte douchedeur en van een douchewand tot een douchedeur op maat: bij De Voordelige Groep kunt u eenvoudig alle bovengenoemde trends bestellen.