Zoekt u decoratie voor die ene kale wand in de woonkamer? Wilt u in uw walk-in-closet een mooie spiegel op maat plaatsen zodat u uw look goed kunt bekijken? Of wilt u in de badkamer een spiegel die niet beslaat na een douchebeurt? Iedereen heeft één of meerdere spiegels in huis hangen. Als u er écht uit wilt springen, plaatst u een echte eyecatcher in uw woning: een spiegel op maat. Wij lichten u een drietal originele ideeën toe die wij heel tof vinden en wellicht geven we u de inspiratie die u nodig heeft.

Ronde spiegels als decoratief item

Spiegels worden tegenwoordig niet meer alleen gebruikt om de kijken hoe u eruit ziet voordat u de deur uit gaat. Ze worden steeds vaker ingezet als decoratief item. Het creëert diepte en ruimte in de kleine kamers van uw woning. Een ronde spiegel in de slaapkamer en in de hal is naast decoratief ook functioneel. Of kies voor een grote ronde spiegel in de woonkamer. Het wordt dan dé blikvanger van de woonkamer en maakt de ruimte optisch groter. U kunt ook meerdere kleine spiegels ophangen om een speels effect te creëren.

Spiegels als lichtbron

Wilt u een ruimtelijk effect creëren met een (natuurlijke) lichtbron? Dan kan dat uitstekend met een spiegel. Door een spiegel tegenover een raam te plaatsen of een lamp achter een spiegel te hangen realiseert u een prachtige lichtbron. Dit past perfect in vrijwel iedere ruimte van uw woning.

Perfecte passpiegel passend bij uw interieur

Een spiegel in de slaapkamer of in uw walk-in-closet moet natuurlijk voldoen aan een aantal voorwaarden. U wilt uzelf van top tot teen kunnen bekijken om de outfit of the day goed te keuren (of af te keuren). Maar u wilt ook dat de passpiegel past bij het interieur van de ruimte. Een spiegel aan de muur is ideaal in een kleine ruimte. Het neemt namelijk niet veel plek in beslag. U kunt ook kiezen voor een staande passpiegel. Deze zijn er in vele soorten, zoals een spiegel met een industriële look of juist met een omlijsting van hout.

Voldoende inspiratie?

Hebben wij u voldoende geïnspireerd en weet u wat voor spiegel u wilt in uw woning? Dan wordt het tijd om een geschikte spiegel te kopen. Bij De Voordelige Groep kunt u een spiegel geheel naar wens laten maken. Zo weet u zeker dat uw nieuwe aanwinst voldoet aan uw verwachtingen. Bovendien heeft u de keuze uit diverse soorten. Denk aan een heldere spiegel voor dagelijks gebruik en aan een grijze of bronzen spiegel voor het creëren van sfeer.